Най-мащабната инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене Нестле

...
Най-мащабната инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене Нестле
Коментари Харесай

Нестле за Живей Активно! с второ зимно издание. Този път - в Пампорово

Най-мащабната самодейност за деен метод на живот и уравновесено хранене Нестле за Живей Активно! прави второ зимно издание като този път мини столицата на всеобщото любителско спортуване ще е Пампорово. Зимният тур на иницативата тази година ще бъде на 6 март, а в него още веднъж ще се включат известни български спортисти, които са и посланици на самодейността, с цел да стимулират хората да се грижат за здравето си, като се движат интензивно и спортуват даже през зимните месеци и изключително в изискванията на пандемия, която натрупа спомагателни странични резултати за физическото и психическото здраве - всеобщо обездвижване, наднормено тегло, обществен дискомфорт. 

Както и при първото зимно издание, събитието се провежда и организира при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Най-успялата българска биатлонистка – Олимпийската шампионка Екатерина Дафовска ще направи демонстрации по биатлон за всички, които желаят да се включат. Най-добрата ни сноубордистка – Александра Жекова, дружно с локалния клуб по планинско насочване, ще проведат образования и демонстрации. За най-малките гости пък са проведени специфични дейни занимания - конкуренция със снежни топки и съревнование за правене на снежни индивиди. За участниците в събитието са планувани безвъзмездни ски уроци за възрастни и за деца, в които ще се включи волейболната легенда Евгени Иванов.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР